Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Jinx

Από τη στιγμή που μπήκε το 2013 έχουν αρχίσει οι γκαντεμιές. Δεν πιστεύω απολύτως σε αυτά τα πράγματα: κακό μάτι, μαύρες γάτες, γκαντεμιά γενικότερα. Απλά κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου  κρατάω ένα μικρό ψήγμα... "πίστης", ώστε να μπορώ να εξηγώ κάποια ανεξήγητα.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο μήνας, λοιπόν, πολλά πράγματα έχουν πάει στραβά. Μαθαίνουμε άσχημα νέα (τα οποία δεν έχω καμιά διάθεση να συζητήσω εδώ), γίνονται ζημιές εδώ κι εκεί και το κυριότερο είναι ότι τα πράγματα στη δουλειά πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.  Η λογική λέει ότι για όλα υπάρχουν εξηγήσεις. Ειδικά για τα θέματα της δουλειάς, όπου μια σειρά γεγονότων έχουν οδηγήσει τα πράγματα εδώ που είναι τώρα και που αυτά επηρεάζουν, ούτως ή άλλως, μια ολόκληρη χώρα!

Αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι υπάρχει ένα είδος ενέργειας, κακής στην προκειμένη περίπτωση, που κατά καιρούς εντείνεται πολύ και επηρεάζει αρνητικότερα τις καταστάσεις.
Εν γένει πιστεύω ότι αν κάτι είναι να πάει στραβά θα πάει, όπως λέει και ο Murphy. Το θέμα είναι πόσο στραβά θα πάει και τι ζημιά θα κάνει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: